INVITAŢIE de participare la “Salonul de Primavară al Artei Naive” 2021

Vă facem cunoscut că instituţia noastră, în colaborare cu Centrul de Cultură şi Arte “George Apostu”, organizează în perioada 26 martie – 12 aprilie 2021, la Galeriile de Arte ale Centrului de Cultura şi Arte “George Apostu”, cea de a XXX– a ediţie a “Salonului de Primavară al Artei Naive”.

 

Tema generală lasă libertate deplină în alegerea subiectelor, a tehnicii, iar dimensiunea lucrărilor să nu depăşească 50/60 cm.

 

Autorii vor expedia prin poştă, conform normelor, lucrările până la data de 19 martie 2021 (data poştei), pe adresa: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bacău, str. Caişilor, nr.7, tel/fax 0234/513356.

Fiecare lucrare va purta pe verso o fişă adiţională care va specifica: numele şi prenumele autorului, localitatea de domiciliu, titlul şi anul lucrării respective, precum şi numărul de telefon.

Nu se vor etala lucrările neânrămate corespunzător.

Cheltuielile privind transportul lucrărilor vor fi suportate de fiecare participant sau, după caz, de către Centrele Judeţene pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale. Taxele de returnare ale lucrărilor vor fi suportate de către organizatori.

Un juriu alcătuit din personalităţi artistice din domeniu vor acorda premii în bani celor mai valoroase lucrări. În funcţie de valoarea lucrărilor prezentate la cele două secţiuni, juriul îşi rezervă dreptul de a redistribui premiile.

Lucrările premiate vor intra în patrimoniul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bacău. Premianţii vor primi din timp invitaţiile de participare la vernisaj, asigurându-li-se cazarea.

În cazul în care situaţia de pandemie şi condiţiile restrictive privind organizarea evenimentelor de acest gen nu vor permite desfăşurarea live, manifestarea se va desfăşura şi transmite on-line.

Pentru realizarea acestei ediţii, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a participa cu  lucrări noi şi, totodată, facem apel la bunăvoinţa dumneavoastră, solicitându-vă să anunţaţi şi alţi creatori de artă naivă din judeţ pentru a participa la această manifestare artistică.

Vă mulţumim.